NOVOSTI

        08.09.2006. Nabavljeno je pogrebno vozilo tako da je sama djelatnost pogrebnih usluga ovom nabavom zaokružena.  Istodobno sa nabavom pogrebnog vozila organizirana je i prodaja pogrebne opreme.
       

Nabavljeno pogrebno vozilo - prodaja pogrebne opreme 


Nabavljen rider Husqvarna ProFlex 21 AWD   


        11.09.2006. Nabavljen je Husqvarnin ProFlex 21 AWD rider koji će se koristiti za košnje na području Grada, te zimi za ćišćenje snjega po gradskim stazama.
       


Konferencija za novinare u GKP PRE-KOM d.o.o.        14.09.2006. Održana konferencija za novinare gdje je predstavljeno što je u PRE-KOM-u odrađeno u prethodna 3 mjeseca. Konferenciji za novinare prisustvovali su Gradonačelnik Dragutin Glavina, Predsjednik Gradskog vijeća Ljubomir Kolarek, Predsjednik Nadzornog odbora Zlatko Horvat, te Uprava društva Siniša Radiković, naravno uz  predstavnike medija.        
                                               
                                                                                                              

Kamion kiper opremljen za obavljanje zimske službe  


        14.09.2006. Kamion kiper dodatno opremljen za obavljanje zimske službe sa ralicom i posipaćem.
       

Isporučena nova kombinirka (rovokopač) JCB 3CX        25.09.2006. Isporučena nova kombinirka (rovokopač) JCB 3CX, sa pratečom opremom, te ralicom za obavljanje zimske službe.
       


        Kreće selektivno prikupljanje otpada po domačinstvima u Gradu Prelogu za naselja Otok i Čehovec (30.10.), te za Oćine Sveta Marija, Donji Vidovec i Donja Dubrava (početak studenoga).
        Zatražite novi edukativni letak, te poslušajte spotove  NE DVOJI NEGO SMEĆE ODVOJI.
NE DVOJI NEGO SMEĆE ODVOJI !
Potpisani ugovori o povjeravanju obavljanja sakupljanja, odvoza i odlaganja otpada za općine Sveta Marija, Donji Vidovec i Donja Dubrava
06.10.2006. u Hotelu Golf u Donjem Vidovcu potpisani su ugovori kojima počinje organizirano prikupljanje otpada na podrućju općina: Sveta Marija, Donji Vidovec i Donja Dubrava. Općine su organizaciju sakupljanja otpada povjerile Gradu Prelogu koji će je organizirati sa GKP PRE-KOM d.o.o., a prva sakupljanja kreću 7, 8, 9 studenog. Svi korisnici dobiti će besplatnu kantu za korištenje, a za selektivno prikupljanje (papir, PET i MET ambalaža) besplatne vreće. Svaki korisnik dobiti će termine sakupljanja, te edukativni letak za postupanje sa otpadom. Ugovore su potpisali načelnici općina: Marija Frančić, Josip Grivec, Marjan Varga gradonačelnik Grada Preloga Dragutin Glavina, te direktor GKP PRE-KOM d.o.o. Siniša Radiković


Drobljen građevinski otpad na deponiji Draškovec
12.10.2006 godine završeno drobljenje građevinskog otpada na deponiji Draškovec. Drobljeni materijal koristiti će se za navoze na poljske puteve. 
Završena obnova mrtvačnice na groblju Draškovec
12.10.2006 godine završeno obnavljanje mrtvačnice na groblju Draškovec. Obnovljeno je krovište, vanjsko i unutarnje uređenje. 

Hortikulturno uređenje Čakovečke ulice
19.10.2006 godine radnici GKP PRE-KOM počeli hortikulturno uređenje Čakovečke ulice. Prema projektu uređenja zasditi će se 24 graba, 19 lipa i 6 zlatnih kiša, te oko 80 ukrasnih grmova i 50 grmova ruža.
Organizirano zbrinjavanje otpada Donji Vidovec. Donja Dubrava, Sveta Marija

24.10.2006 godine počela podjela kanti za prikupljanje otpada u Općinama Donji Vidovec, Donja Dubrava i Sveta Marija. Podjelu kanti obavljaju radnici PRE-KOM uz suradnju Općina.
Podjele kanti po domaćinstvima ide prema sljedećem rasporedu:
                Donji Vidovec:  24, 25 listopad
                Donja Dubrava:25, 26, 27 listopad
                Sveta Marija: 26, 27, 28 listopad       
Svako domaćinstvo dobiva:
- kantu za otpad od 120 litara
- vreće za selektivno prikupljanje otpada
- edukativni letak "Pustupanje sa otpadom"
- cijenik usluga, sa općim uvjetima usluge
- termine sakupljanja otpada

Ukoliko neko domaćinstvo nije dobilo kantu može se javiti u PRE-KOM na tel. 645-535. Nakon podjele kanti domaćinstvima ide podjela kanti- kontejnera pravnim osobama. Prva sakupljanja kreću:

- 7.11 (utorak) Donji Vidovec
- 8.11 (srijeda) Donja Dubrava
- 9.11 (četvrtak) Sveta marija

GKP PRE-KOM d.o.o.